ĐOKOVIĆ ŠOKIRAO: Pominjao je NAPUŠTANJE tenisa!

Jasan i glasan.
Da li Novak Đoković želi da igra profesionalni tenis ili se zasitio ATP tura i svakodnevnih obaveza koje iziskuje “beli sport”? Ovo pitanje kopkalo je i medije u Londonu, gde će Srbin narednih dana pokušati da se vrati na prvo mesto ATP liste na Završnom mastersu sezone.

– Iskreno, nemam nikakvu obavezu da i dalje igram. Mogao bih sutra da napustim tenis. Otac sam dvoje dece, od kojih jedno već ima pet godina. Voleo bih da više vremena provodim s njima. Ipak, i dalje sam motivisan da se takmičim. Voleo bih da igram tenis još mnogo godina. Ne znam tačno koliko, ali nadam se da ćete me gledati još mnogo godina – istakao je Đoković.

Srpski as započinje takmičenje u Londonu u nedelju kada se sastaje sa Italijanom Mateom Beretinijem. Pored njih u grupi su Rodžer Federer i Dominik Tim.

Drugu grupu čine Rafael Nadal, Aleksandar Zverev, Danil Medvedev i Stefanos Cicipas.

Podsetimo, Novak treba da osvoji Završni masters u Londonu, a da Rafael Nadal ne uđe u finale da bi se vratio na prvo mesto ATP liste. Đoković opet može na vrh i ako uđe u finale, a da Španac dobije samo jedan meč u grupi i da se ne domogne finala.