GROBARI TERAJU POJAČANJE: Još NIJE došao a VEĆ žele da ga ISPRATE!

Neverovatno.
Kako se bliži zimski prelazni rok, postavlja se pitanje sa kakvim će snagama Partizan ući u prolećne okršaje. Ne treba očekivati ogromne promene u sastavu crno-belih, ali će sigurno šef stručnog štaba Savo Milošević sa bogatijim igračkim kadrom dočekati nastavak trke.

Od Partizanovih fudbalera koji su na pozajmici, nalaze se: golman Marko Jovičić (Hibernijan, Malta), Luka Cucin (Spartak), Nemanja Nikolić (Vojvodina), Ivan Milosavljević (Teleoptik) i najveća glavobolja crno-belih – Musa Ndžaj!

Naturalizovani Norvežanin je ostavio bled utisak tokom šestomesečnog boravka u Humskoj, odigravši samo 17 minuta u dresu Parnog valjka. U Večitom derbiju na terenu je boravio 180 sekundi, a protiv niškog Radničkog 13 minuta, premalo za akviziciju iz Stabeka.

Preostalo vreme, Musa je provodio po lekarskim ordinacijama, lečeći trbušni zid. Bio je to jedan od mnogih razloga što ga je Partizan pustio na pozajmicu u Od Grenland, kako „Žurnal“ prenosi, ne bi li bar jednu, od tri ugovorene sezone, skinuli s plate (navodno oko 200.000 godišnje), ipak…

Ndžaj se krajem avgusta ponovo povredio, a lekari predviđaju da će se vratiti na teren 29. februara 2020. godine, što bi značilo da će se možda pojaviti na prozivci trenera Miloševića početkom januara. U takvom fizičkom stanju, nema sumnje da mu sledi nova pozajmica.