GROBARI U EKSTAZI: Stižu DVA Evroligaška pojačanja!

Predsednik Partizana ništa nije krio.
Artsjom Parahovski više nije igrač Partizana, a pokušaj Partizana da reši pitanje beka dovođenjem Džejmsa Bela propao je kada Amerikanac nije prošao lekarske preglede. Predsednik crno-belih Ostoja Mijailović otkrio je da klub aktivno radi na pojačanjima i da će ona uskoro obući dres Partizana.

– Što se tiče prelaznog roka, ni mi ni navijači nismo baš bili zadovoljni učinkom igrača iz takve kategorije kao što je Parahovski. Postigli smo zajednički dogovor da izađemo iz ugovora, na minimalnu štetu po Partizan i ostavili smo deo planiranog budžeta za dovođenje novog centra – rekao je Mijailović. – Iskoristićemo narednu pauzu koja će doći u roku od dve nedelje kako bismo popunili tu poziciju, ali ćemo se pre toga baviti dovođenjem beka-šutera, kojeg tražimo već duže vreme.

Objasnio je Mijailović koliko su blizu crno-beli rešenju problema na poziciji beka šutera i da su u pitanju samo dani.

– Već naredne nedelje možemo očekivati igrača na bekovskoj poziciji. U završnoj fazi pregovora smo sa jednim kvalitetnim igračem, ali ne želim još da pričam o imenu, dok ne budemo potpisali ugovor sa njim. Nemamo pravo na grešku. Parahovski je bio jedan od retkih koji nije opravdao naša očekivanja, ali su sva ostala pojačanja bila jako kvalitetna – zaključio je Mijailović.

Ono što će takođe sigurno obradovati navijače je i najava da će Vilijamu Mozliju biti ponuđen produžetak ugovora.

– Svi smo svedoci truda i rada Vilijama Mozlija i predložiću našim ljudima u klubu da postignemo dogovor da mu produžimo ugovor, ukoliko bude želeo da igra za nas – istasao je Mijailović.