LUDNICA: Partizanu SPREMNO iznenađenje u Morači?!

Isplivalo.
Košarkaši Partizana u nedelju od 18 časova gostuju u „Morači“ podgoričkoj Budućnosti u sklopu 8. kola ABA lige, a iz crnogorskog kluba su istakli da vlada neviđeno interesovanje za taj susret. Naime, Podgoričanima je stiglo preko 7.000 zahteva za kartama od strane njihovih navijača, pa nema sumnje da crno-bele očekuje paklena atmosfera i neugodno gostovanje na Jadranu.

– Za predstojeću utakmicu Budućnost – Partizan vlada veliko interesovanje i klubu je prethodnih dana trebovano čak preko 7.000 karata. Budućnost Voli će pustiti u slobodnu prodaju 500 karata, što predstavlja maksimum, imajući u vidu sezonske karte, kao i prve pristigle rezervacije. Prodaja karata počinje sutra, 23. novembra na biletarnici SC Morača, od 12h – ističe klub iz Podgorice na svojim zvaničnim društvenim mrežama.

Podsetimo, posle prvih sedam rundi Budućnost sa Cedevita Olimpijom deli prvo mesto sa skorom 6-1, dok su crno-beli na 5-2. Četa Andree Trinkijerija ovaj derbi dočekuje u dobrom raspoloženju, posle pobeda nad Crvenom zvezdom na Jadranu, te Ritasom u Evrokupu.