MILOŠEVIĆ UZBUDIO GROBARE: Pominjao je NAJVEĆE pojačanje za Januar?!

– Čast je, pogotovo za moje mlade momke, da jedan takav igrač trenira sa njima, mogu mnogo od njega da nauče, šta će biti u decembru i januaru, zaista ne mogu da kažem – rekao je Savo

Fudbaleri Partizana u petak od 19 časova dočekuju ekipu Javora, a trener crno-belih Savo Milošević se obratio novinarima na konferenciji za štampu pred 19. kolo Linglong Superlige Srbije.

Crno-bele očekuje duel sa ekipom iz Ivanjice, ali tema broj jedan je bio odlazak Strahinje Pavlovića u Monako. Milošević je imao interesantan odgovor na pitanje o statusu mladog štopera.

– Da vidimo prvo da li će biti u Monaku – zagonetno je strateg crno-belih.- Ono što mogu da kažem je da Strahinja ima karakter mimo fudbalskog talenta ima karakter koji će mu pomoći da se snađe u bilo kakvoj situaciji, u bilo kom klubu. Ne bih samo mnogo da ga hvalim, jer on i dalje ima mnogo toga da uči i nauči – kazao je Milošević.

Strahinja Pavlović je imao samo reči hvale za trenera Partizana, koji je bio zahvalan na tome.

– Već smo prošli tu priču, tačno znam kako se kada osećaju, naša ekipa zavisi od mladih, takve igrače morate da čuvate i da preduhitrite sve probleme. Verujem da Strahinja neće podleći pritisku. Jako mi je drago zbog njegovih lepih reči, nadam se da ne misli on samo tako, preduslov za rad je poštovanje, onda je to samo plus više. To je i obaveza, kad je poštovanje bezuslovno, osećate potrebu da gurate jedan drugog.

Usledilo je pitanje novinara o Slobodanu Rajkoviću, koji je trenutno bez kluba, a trenira sa Partizanom.

– Imali smo kontakte, ali Bobana znam dugo, bio je reprezentativac, znamo se dugo i žao mi je što nije našao klub letos, a ja sam još letos imao volju da sa njim završim priču. Nije se desilo, prošlo je par meseci i trenira individualno, nekim pričama smo došli do toga da je najbolje da trenira sa nama, čast je, pogotovo za moje mlade momke, da jedan takav igrač trenira sa njima, mogu mnogo od njega da nauče, šta će biti u decembru i januaru, zaista ne mogu da kažem. On može još mnogo toga da pruži fudbalu – zaključio je Milošević.