ODLUČIO: Njegov BUDUĆI klub je VELIKAN!

Reprezentativac Orlova u nemilosti menadžera Solskjera.
Srpski reprezentativac Nemanja Matić namerava u zimskom prelaznom roku da napusti Mančester junajted. Kako prenosi lokalni „Mančester Ivning“, član Orlova je nezadovoljan statusom kod menadžera Olea Gunara Solskjera, koji mu ukazuje šansu „na kašičicu“.

Zato je Matić voljan da već u januaru promeni sredinu, iako mu ugovor sa Crvenim đavolima ističe tek na leto. Srbin ne želi da uđe u poslednju godinu ugovora kao član Junajteda, jer je ove sezone u samo dva meča Premijer lige bio starter u timu Mančester junajteda.

Trenutno je bivši igrač Benfike van stroja zbog povrede, a na Old Traford stigao je leta 2017. godine iz Čelsija za 45.000.000 evra. Tokom karijere, Nemanja Matić branio je boje holandskog Vitesea, slovačkih Košica i Kolubare iz Lazarevca.

Što se tiče izbora nove sredine, srpski vezista neće morati da brine za budućnost, obzirom da su za njegove usluge interesovanje već pokazali milanski rivali Inter i Milan, dok se u trku uključila i Borusija iz Dortmunda.

Mančester junajted u četvrtom kolu Lige Evrope dočekuje Partizan (21), kao lider grupe „L“ sa sedam bodova, tri više od crno-belih, a dva od holandskog AZ Alkmara koji gostuje u Astani.