PODGREVA PRIČE: Već je OBUKAO dres, hoće li POTPISATI za Partizan?!

Iskusni defanzivac od ponedeljka trenira sa crno-belima

Slobodan Rajković je nedavno dobio dozvolu Partizana da trenira sa klubom i tako održava formu, a u četvrtak se pojavila i prva njegova fotoghrafija u crno-beloj opremi!

Nekadašnji reprezentativac Srbije je u ponedeljak odradio prvi trening sa igračima Partizana, mada je i dalje nejasno hoće li potpisati na zimu za klub iz Humske.

On je trenutno bez ugovora, ali nezvanično na stolu ima određene ponude. Imao je istu i od Partizana, što je potvrdio trener Savo Milošević.

– Imali smo kontakte, ali Bobana znam dugo, bio je reprezentativac, znamo se dugo i žao mi je što nije našao klub letos, a ja sam još letos imao volju da sa njim završim priču. Nije se desilo, prošlo je par meseci i trenira individualno, nekim pričama smo došli do toga da je najbolje da trenira sa nama,

– Čast je, pogotovo za moje mlade momke, da jedan takav igrač trenira sa njima, mogu mnogo od njega da nauče, šta će biti u decembru i januaru, zaista ne mogu da kažem. On može još mnogo toga da pruži fudbalu – rekao je Milošević.