PONUDA JE NA STOLU: Koja je ODLUKA Zvezde?!

Javila su se dva kluba.
Još tokom prošlog prelaznog roka, uprava turskog prvoligaša Konje izrazila je želju da u svoje redove dovede krilnog napadača Zvezde El Fardu Bena.

Na Marakani su tada odbili „nalete“ za reprezentativca Komora koji je kasnije, međutim, izgubio mesto kod trenera Vladana Milojevića i nije licenciran za mečeve crveno-belih u Ligi šampiona.

Zato su u taboru srpskog šampiona dali „zeleno svetlo“ Benu da, u slučaju unosne ponude, može da napusti Ljutice Bogdana.

Ovog puta, umesto Konje, udicu je bacio još jedan turski prvoligaš Alanja, koja je voljna da angažuje bena, budući da su njeni agenti pratili Bena na više mečeva crveno-belih, kao i u reprezentaciji Komorskih Ostrva, gde je Fardu prva zvezda tima.

Komori su pod komandom Bena ostvarili sjajne rezultate, u gostima su savladali Togo, a krilni napadač Zvezde je asistirao kod gola, da bi potom na domaćem terenu osvojen istorijski bod protiv velikih Egipćana.

Podsetimo, u letnjem prelaznom roku, Konja je nameravala da plati 1.600.000 evra za El Fardu Bena, ali se fudbaleru uslovi dopali. Nema sumnje da bi i u narednom prelaznom roku ponuda u rasponu do 2.000.000 evropskih novčanica odgovarala Zvezdi.

Osim Turaka, za Bena se interesuju i timovi iz Saudijske Arabije i Kine, pa se očekuje da tokom sledećeg meseca na Marakani donesu konačnu odluku u kom će klubu bivši igrač Olimpijakosa nastaviti karijeru.