PROBLEMI ZA PARTIZAN: Posle SAMO jednog PORAZA!

Nadamo se da do serije poraza neće doći i da će Partizan biti daleko bolji u Turskoj.

Partizan je praktično obezbedio plasman u drugu rundu Evrokupa, među 16 najboljih, a reklo bi se da poraz, ako je već moralo da dođe do njega, nije mogao u boljem trenutku da se desi.

Crno-beli su poraženi u jučerašnjem meču od Venecije, a ono što bi trebalo da upozori ekipu Andree Trinkijerija jeste činjenica da bi mogli da padnu na tabeli što automatski znači i jače protivnike u narednoj fazi.

Do kraja regularnog dela takmičenja je ostalo još četiri kola, da bi bio prvi Partizanu su potrebne najverovatnije tri pobede uključujući i narednu pobedu nad Tofašom u Turskoj koja bi mogla biti i ključna za Partizan u cilju da se dobiju najlakši mogući rivali.

Prvoplasirani iz grupe B gde je Partizan trenutno prvi i biće i nakon završetka ovog kola, igraće u Top 16 fazi u grupi zajedno sa drugoplasiranim iz grupe C, trećeplasiranim iz grupe D i četvrtoplasiranim iz grupe A.

To su u ovom trenutku Darušafaka, Oldenburg i Monako, ali sve to vrlo lako može da se promeni do kraja regularnog dela imajući u vidu da su ostala četiri kola.

Ono čega bi crno-beli morali da se pribojavaju jeste da uđu u seriju poraza nakon čega bi mogli biti čak i četvrtoplasirani na kraju regularnog dela što je scenario koji niko ne želi da vidi.