PROČULO SE: Ronaldo je ODLAZI iz Juventusa!

U Portugalu je tresao mreže, vratio se u klub. Večera otkazana iz opravdanih razloga, koliko ćemo ga gledati još u Juventusovom dresu?

Kako je potvrđeno, Ronaldo se vratio u klub, ništa nije raspravljao sa Sarijem, prethodno je rekao da je trener u pravu jer ga je zamenio na utakmici protiv Milana.

„Naravno da nismo razgovarali o tome, još kada sam trenirao amatere, naučio sam da nijedan igrač nije zadovoljan kada ga zameniš“, rekao je Sari.

On je dodao da Ronaldo nije dobro, da vuče povredu, iako je igrao oba meča za Portugal u finišu kvalifikacija. Drugim rečima, Juve neće rizikovati, na važnom gostovanju u Bergamu biće bez Portugalca.

Probaće da ga oporave za utakmicu protiv Atletika u Ligi šampiona.

Ronaldo je trebalo da organizuje večeru za saigrače sinoć, njegov način da se izvini za potez protiv Milana, kada je napustio stadion odmah posle meča, ljut zbog zamene, ali ona je odložena.

Naime, Kuadrado je kasno stigao iz Južne Amerike, i on vuče povredu, pa verovatno neće biti u timu, kao ni Rabio.

Španski mediji insistiraju da je ovo Ronaldova poslednja godina, da će, ako ne uzme Ligu šampiona otići, da postoje tri opcije.

Jedna je Mančester Junajted, druga romantični povratak u Sporting gde bi bio dočekan kao heroj, a treća odlazak u MLS, gde bi igrao fudbal, ali i počeo glumačku karijeru što mu je san.

O povratku u Real nema ni govora, „Los Blankosi“ su okrenuli stranicu, prva meta biće Mbape…

U svakom slučaju, mnogo je glasina, ali ovo je zaista slab početak sezone za Ronalda, činjenica je da mnogo bolje partije pruža u Portugalu, nego ove sezone u Juventusu.