RASPALIO DELIJE: Borjan DIGAO crveno-beli svet na NOGE!

Jasno i glasno.
Prvi čuvar mreže Crvene zvezde Milan Borjan, istakao je da je kolektiv koji tim poseduje ključan faktor u borbi sa Totenhemom u sredu od 21 čas na stadionu „Rajko Mitić“.

– Srce ostavljam i na terenu i van terena tako da ću i u sredu svoj maksimum da dam i Bog će da pogleda i da nas podari. Zvezdaška javnost je specifična, mnogo traže od nas ali smo i veliki klub pa treba da traže. Na nama je da se pokažemo na terenu i to oni prepoznaju. Mnogo puta smo ostavili srce, pa izgubili utakmicu, ali su oni to prepoznali i podržali nas. Nadam se da ćemo u sredu izaći, dati sve od sebe i izaći kao pobednici- rekao je Borjan na otvaranju Zvezda TV.

Borjan je uveren da Vladan Milojević, Milan Kosanović i ostatak stručnog štaba radi dobar posao.

– Treba da slušamo stručni štab jer rade sjajnu analizu, upravo sad idemo u karantin malo da odmorimo i pogledamo tu analizu, da se pripremimo. Sve zavisi od toga kako mi uđemo u utakmicu. Imamo našeg 12. igrača što su naši navijači, verujem da će biti pun stadion, pa da uzmemo tri boda. Ako krenemo da radimo nešto naše i izgubimo to što nam je stručni štab rekao, ulazimo u probleme. Tako smo ušli u probleme u Londonu, nismo slušali od početka ono što nam je bio plan i zato smo toliko i poraženi… Ja verujem, ne bih ni izlazio na teren da ne verujem- ističe golman Zvezde.

– Mislim da imamo izvanrednu ekipu, nekad dođe pad pa primimo neki gol koji ne treba, ali smo pokazali u ključnim momentima, kada je bilo najteže, da smo tim i da možemo da pobedimo bilo koga i prođemo dalje. Nema tu jedan igrač, tu je cela ekipa. Pavkov jeste bio taj koji je postigao dva gola ali moraju da se pogledaju i ostali igrači koji su bili tog dana protiv Liverpula i koji su svako uklizavanje i pasove ka njemu pravili. Borili su se, davali maksimum. Za mene ne postoji pojedinac, nego ekipa i to je ono što krasi ovu Crvenu zvezdu – zaključio je golman srpskog šampiona.