SAD SE SVE ZNA: Bogdan OTKRIO gde će IGRATI!

Srbin bez dlake na jeziku.
Bogdan Bogdanović, bek Sakramento Kingsa, u razgovoru za „TV Prva“ istakao je da ne razmišlja previše o novom ugovoru, odnosno da je u potpunosti „fokusiran na trenutan tim i obaveze“. Srpski reprezentativac je izrazio zadovoljstvo zbog činjenice da ima priliku da se svako veče takmiči sa najboljima u NBA, a naročito je inspirisan publikom koja ga konstantno prati iz večeri u veče.

– Ja sam srećan što imam šansu da igram i takmičim se ovde svaku noć. Dolaze ljudi sa idejama, ja se trudim da budem fokusiran na tim. Šta bude biće, to se nikad zna. To je NBA. Ovde se svašta dešava – rekao je Bogdanović koji je istakao da obožava da igra u Medison Skver Gardenu, ali i ostalim starim NBA arenama.

Podsetimo, Bogdanoviću na leto ističe ugovor sa Sakramentom, od koga je odbio četvorogodišnju saradnju vrednu 51 milion dolara. On će po završetku aktuelne sezone postati „ograničeni slobodan agent“, a s obzirom na sjajne partije na Mundobasketu gde je bio prvi strelac sa prosekom od 24 poena nema sumnje da privlači interesovanje brojnih NBA franšiza.