SADA SE SVE ZNA: Bonusi i procenti koji do SADA nisu VIĐENI u našoj ligi!

Samo se potpis čeka…

Tokom večeri pojavile su se nove informacije u vezi transfera 18-godišnjeg štopera Partizana Strahinje Pavlovića u francuski Monako.

Prva informacija bila je da će Partizan zaraditi 12 miliona evra plus odeđene bonuse, a “Kurir“ je potom došao do novih, detaljnijih saznanja.

Ako do transfera dođe, Partizan bi, prema saznanjima pomenutog lista, zaradio sigurnih 10 miliona evra, dok bi još tri miliona mogao da dobije na ime bonusa.

Uz to, bonusi bi bili podeljeni na dva dela. Ukoliko Pavlović odigra 20 ili više utakmica za Monako u sezoni, Partizanu će pripasti dva miliona, a ako se “Kneževi“ sa Pavlovićem u timu plasiraju u Ligu šampiona ili Ligu Evrope, onda će u Humskoj moći da računaju i na još milion evra.

Dakle, ovo je računica: 10+2+1 = 13 miliona evra, što je, po svemu sudeći, maksimum koji bi crno-beli mogli da dobiju ako do dogovora dođe.

Ugovor bi bio potpisan na pet godina, a Pavlović bi u Partizanu ostao do januara.

Zanimljivo je da je na završne pregovore u Pariz, prema saznanjima “Kurira“, otputovao i Partizanov klupski lekar Sead Malićević, što i ne čudi posle neprijatnog letošnjeg iskustva iz Rima, kada Lacio nije želeo da potpiše ugovor sa Pavlovićem zbog navodnih zdravstvenih problema uočenih na medicinskom pregledu.