SAVO NAJAVIO: Milošević IZBACUJE ove igrače!

Crno-beli dočekuju Staru damu.
Derbi 15. kola Superlige Srbije igra se na stadionu Partizana u subotu od 14 časova, a crno-beli će ugostiti ekipu Vojvodine. Šef stručnog štaba kluba iz Humske Savo Milošević je najavio da će ekipi Nenada Lalatovića suprotstaviti drugačiji sastav u odnosu na onaj na koji su navijači navikli.

Strateg crno-belih je izneo svoja očekivanja od utakmice sa Vojvodinom, koju sa klupe predvodi Nenad Lalatović koji je uvek dodatno motivisan u mečevima sa parnim valjkom.

– Očekuje nas težak protivnik, niz mečeva je pred nama, a mi nismo psihički spremni. Moramo naći snagu kako bi prevazišli sve. Svaki trener je motivisan protiv Partizana, ne samo Lalatović. To je normalno. Gospodin Lalatović i ja imamo dobar odnos, a on svakako ima dodatni motiv jer je dete Zvezde – rekao je Milošević.

Ekipa Partizana u Evropi pravi odlične rezultate, dok je na domaćoj sceni situacija malo drugačija.

– Broj igrača sa kojim igramo na tri fronta nije dovoljan. To nije opravdanje, ali ne igramo isto u Evropi i u Srbiji. Fizička potrošnja je velika, ali postoji i psihološki umor, međutim to se trudom prevazilazi, a mi to ne radimo.

Crno-beli su u poslednje četiri ligaške utakmice zabeležili tri poraza, pa im je protiv Vojvodine i te kako potreban dobar rezultat.

– Biće promena u timu sutra, ne da bih ih čuvao za Junajted, nego jer želim da izvedem tim koji će pobediti – izjavio je Milošević, a potom je dodao i da igrači nemaju probleme sa povredama.

Trener osvajača Kupa Srbije veruje da će crno-beli biti „pravi“ tek od proleća.

– Ovi rezulati u ligi dovode u sumnju sve što smo napravili do sada. Mnogo izubljenih bodova, nema opravdanja. Teško je zadržati nivo igre tokom cele sezone, biće pojačanja na zimu. Pre svega treba nam jos jedan ciklus priprema kako bi fizički i taktički dobili jasnu sliku