STRAŠAN TANDEM: Španci DOVODE najskupljeg igrača iz Engleske!

Francuz želi da promeni sredinu.
Pol Pogba, vezsita Mančester Junajteda, želi da napusti „Old Traford“ već ove zime i pređe u Real MAdrid, kao velika želja trenera Zinedina Zidana. Francuz je povređen još od 30. septembra, a oporavak teče sporije nego što se očekivalo što je navelo ostrvske medije na sumnju da on namerno „sabotira“ svoj povratak na teren kako eventualna nova povreda ne bi ugrozila transfer.

Čini se da je i Ole Gunar Solskjer svestan da budućnost Franuza nije na „Old Trafordu“.

Iako je više puta rekao kako će Pogba igrati u decembru, pa čak i uskoro na derbiju sa Mančester sitijem, situacije izgleda sasvim drugačije.

Norvežanin se uoči meča u Šefildu našao u neprijatnoj pozciji kada su mu na pres konferenciji tražili da prokomentariše to što je Pogba preko Instagrama objavio kako igra košarku.

– Mi ne igramo košarku. Ne vidim da mnogo košarkaša uklizava, da na treningu izvrću članak, niti da nose krampone na obući. Nije spreman da trenira. Njegov članak još nije zalečen. Postepeno napreduje, a kada ste šest ili sedam nedelja van terena, oslabi vam i muskulatura. Polako vozi bicikl, biće tu za par nedelja, nadam se da ćemo ga gledati u 2019 – zaključio je Solskjer.