UVERENI: Partizanovci ZNAJU da MOGU!

Uoči gostovanja na „Old Trafordu“.
Savo Milošević, trener Partizana, i Vladimir Stojković, čuvar mreže crno-belih, govorili su za UEFA o tekućoj sezoni i ambicijama u nastavku. Strateg osvajača kupa Srbije veruje da će proći grupu L Lige Evrope ukoliko ponove igre iz šrva tri kola, dok „Stojke“ ističe sjajnu atmosferu u ekipi koju ne može da uporedi ni sa jednim klubom u kome je igrao u dosadašnjem toku karijere.

– Dosadašnja tri meča su bila istinski fenomenalna. Na njima smo prikazali naša najbolja izdanja u sezoni. Ukoliko uspemo da i u naredna tri susreta ponovimo isto imaćemo dobre šanse da se kvalifikujemo za nokaut fazu – smatra trener Partizana.

– Otkako je šef stigao, ambijent je sjajan. Svi momci su srećni i zadovoljni, vidi se da vlada familijarna atmosfera, što se presnosi na igru. Ni u jednom drugom klubu nisam osetio takvu povezanost kao ovde, na treninzima i sastancima, uvek se ostane zbog nečega – kaže kapiten crno-belih.

Podsetimo, Partizan je sakupio četiri boda posle prve tri runde grupne faze, a u četvrtak od 21 čas ih očekuje veliki izazov u vidu gostovanja Mančester Junajtedu na „Old Trafordu“.