VIŠI NIVO: Zvezda OBRADOVALA sve navijače!

Zvanično počinje sa radom.
Fudbalski klub Crvena zvezda organizovao je svečani koktel na stadionu „Rajko Mitić“ povodom pokretanja klupske televizije. Zvezda TV će početi sa radom 5. novembra, a u planu je da njen program otvori direktan prenos konferencije za medije koju će održati trener Vladan Milojević pred susret sa Totenhemom u četvrtom kolu grupne faze Lige šampiona.

– Ispunjen ponosom stojim pred vama jer otvaramo Zvezdinu televiziju. Još jedan dragulj naših uspeha. Ovo je dokaz da pripadamo evropskim velikanima. Pre pet godina smo na ovom mestu promovisali trenera bez struje. Tada sam tražio samo vreme, jer smo imali viziju. Danas dominirao u domaćem prvenstvu, nadamo se trećoj tituli, igramo treći put zaredom grupnu fazu u Evropi. Od sutra naši navijači širom sveta moći će jednim klikom da budu prisutni sa svojim kkubom. Okupili smo mlade ljude koji imaju energiju i tradiciju da dočaraju svima ono što se dešava u našem klubu. Svečano otvaram Crvena zvezda TV. Hvala svima – ovim rečima obratio se prisutnima generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

Svečanom koktelu prisustvovali su brojni gosti, poput predsednika Fudbalskog saveza Srbije Slaviše Kokeze, prvog čoveka košarkaške sekcije crveno-belih Nebojše Čovića itd. Prisutnima su se putem video snimka obratili Rambo Petković i Marko Grujić.

– Naš zadatak je emocija, da zvezdašima to donesemo. I predstavimo naš klub na pravi zvezdaški način – rekao je direktor Zvezda TV Siniša Božović.

Inače program će činiti višesatni zvezdaški sadržaji koje će svakodnevno pripremati zaposleni na Zvezda TV, a ljubitelji fudbala će moći uživati u utakmicama iz bogate klupske istorije.