VREME ZA PROMENE: Evo šta će se MENJATI u Zvezdi!

Igra bez žara boli više od šest golova u mreži.
Najubedljivji poraz u istoriji Crvene zvezde u evropskim kupovima ogolio je istinu – prvak Srbije ne liči na ozbiljan evropski tim u ovogodišnjem ciklusu Lige šampiona.

Bajern je postigao šest golova na stadionu “Rajko Mitić”, mogao je još toliko, a fudbaleri Crvene zvezde su napade nemačke mašine posmatrali kao nemi posmatrači. Ni borbenosti, ni želje da se razjareni lav zaustavi. Nigde zuba, krvi, mišića, ponosa… Tako ne može, ne sme!

Partija tima Vladana Milojevića protiv giganta iz Bavarske stala bi u dve reči – VELIKO NIŠTA.

Zašto je Zvezda postala džak za iživljavanje u Ligi šampiona tema je za trenera Milojevića, ali i za čelnike kluba iz Ljutice Bogdana. Ako se donese ispravan odgovor na ključna pitanja kako i zašto su bačeni silni novci na takozvana pojačanja, na “Marakani” bi od zime mogli da “počnu ljubav ispočetka”. Sa Milojevićem na klupi ili sa nekim drugim, u ovom trenutku je manje važno. Jer, ako se u Zvezdu budu dovodili igrači poput Kanjasa, Van la Pare, Žandera, Garsije… tačka u Ljutice Bogdana će ponovo biti izbrisana sa mape Evrope.

Zvezdina deca ne dobijaju šansu, prodaju se čim fudbalski prohodaju, a od isluženih stranaca zarade biti neće, pa u tom slučaju mogli bi vrlo lako da izostanu rezultati u Evropi. Ako se u Ljutice Bogdana na vreme ne probude iz dubokog slatkog sna u koji su utonuli, Zvezda će ponovo upasti u problem u kojem je bila do pre dva leta. A, finansijska omča je najgori dušmanin, davi mučnije od Roberta Levandovskog.

Zato su reči Vladana Milojevića posle poraza od Bajerna došle kao svetlo u daljini na kraju tunela. Ovako više ne može, jasno je to i trofejnom treneru, čoveku najzaslužnijem za preporod srpskog džina koji se dve decenije valjao u sopstvenom blatu.

– Videćemo od narednih dana šta je i kako je. U svakom slučaju, mora nešto da se promeni – poručio je trener Crvene zvezde.

Milojević, generalni direktor Zvezdan Terzić i sportski direktor Mitar Mrkela su na potezu. Mora da se seče, da ne dogori kao nekada…