ZAKAZALI KONFERENCIJU: Vreme je da se Miha OGLASI!

Dobro podneo transplantacija koštane srži.
Legendarnom srpskom treneru Siniši Mihajloviću (50) presađena je koštana srž, saopšteno je sa Instituta za hematologiju u Bolonji. Mihajloviću je krajem prošlog meseca urađena transplantacija koštane srži, a srpski trener dobro je podneo ovaj zahvat i u sredu je napustio bolnicu „Sant Orsola“.

On je takođe završio i treći ciklus hemioterapija, koji su lekari označili kao ključni. Nekadašnjem fudbaleru je u julu ove godine dijagnostikovana akutna leukemija i otad traje njegova borba sa teškom bolešću.

Iako su mnogi mislili da je sve gotovo i da će Miha voditi Bolonju predstojećem meču protiv Parme, to ipak najverovatnije neće biti moguće. Prema saznanjima italijanskih medija, naš legendarni reprezentativac do ponedeljka mora da se vrati u bolnicu na dodatna ispitivanja.

Generalni direktor Bolonje Valter Sabatini kaže da će naredne nedelje biti saopšteno više informacija o zdravlju srpskog trenera.

– Sledeće nedelje Mihajlović i doktori iz klinike „Sant Orsola“ održaće konferenciju za štampu na kojoj će govoriti o njegovom zdravstvenom stanju. Biće reči o tome kakvom je tretmanu podvrgnut, ali i šta ga očekuje u budućnosti – objašnjava Sabatini.