ZVEZDA ODLUČILA: On NAPUŠTA tim u Januaru!

Crveno-beli cene svog napadača.
Nije tajna da Crvena zvezda nema ništa protiv da proda Ričmonda Boaćija u narednom prelaznom roku, a to je pokušao da iskoristi jedan egipatski klub, saznaje Mondo. Međutim, Egipćani su odustali od povremenog reprezentativca Gane kada su čuli da crveno-beli traže četiri miliona evra na ime obeštećenja.

Uprava Crvene zvezde donela je odluku da centarfor iz Gane Ričmond Boaći može da napusti Marakanu u sledećem prelaznom roku, ali uz određene uslove. Naime, crveno-beli planiraju masno da zarade na svom napadaču bez obzira na nešto slabiju formu u kojoj se nalazi rasni golgeter, ali je pitanje koliko će to biti izvodljivo. Jedan od bogatijih klubova iz Egipta je bio zainteresovan za ljubimca Zvezdinih navijača, ali kada su Egipćani čuli da šampion Srbije za njegovu slobodu traži četiri miliona evra brže bolje su se okrenuli i odustali od svoje ideje, saznaje Mondo.

Osim previsoke cene koju zahteva uprava Crvene zvezde, neimenovani klub iz Egipta je odbilo i to što bi Boaći zahtevao najmanje 1.500.000 evra godišnje.