SRPSKI REPREZENTATIVAC SPREMAN: Navijači ga žele od 1. minuta

Radonjić rešeta u Francuskoj, vest koja ovih dana stalno može da se vidi u člancima o fudbalu u Francuskoj, mladi igrač nacionalog tima u poslednjih 5 mečeva ima 4 pogodaka, s tim da ni jedan od tih mečeva nije počeo od 1. minuta na terenu. Radonjić je dva puta spasio svoj tim gubitka svih bodova, prvi put je to bilo protiv ekipe Brest-a gde je postigao gol za konačnih 2:1. Druga situacija je bila prošlog vikenda gde je pogodio za podelu bodova protiv Metz-a.

Bivši igrač Crvene Zvezde sve više dobija poverenje navijača, iako trener Marselja ne misli isto kao i navijači. Radonjićev klub ima dosta iskusnijih igrača na njegovoj poziciji i igrača koji su već izgradili svoje ime u svetu fudbala, tako da oni dobijaju više prilika od Srpskog igrača. Međutim Nemanja je igrama u poslednjih nekoliko kola i sjajnom golgeterskom formom najavio da dolaze bolji dani za njega u državi mode.

Možda je baš naredni meč idealna prilika za Nemanju da startuje od 1. minuta, meč se igra za 3 dana a njegovoj ekipi u goste dolazi ekipa Nimesa koja je na samom začelju tabele Lige 1.