OGLASIO SE SALE: Pažljivo PROČITAJTE šta ima da kaže!

Njih dvojica su sarađivali najpre u španskom klubu, a potom nešto kratko i u reprezentaciji

Legendarni Saša Ilić je ostao u šoku nakon još jedne tragične vesti.

Rekorder Partizana i legendarni kapiten ne može da dođe sebi posle saznanja o smrti Radomira Antića, što je peta smrt koja je u vrlo kratkom roku pogodila Partizan.

– Ja ne znam ljudi šta se ovo dešava. Toliko smrti, strašno. Partizan je u prethodnih nekoliko dana pretpreo strašne udarce. Sad i veliki Radomir Antić. Slagali smo se odlično i u reprezentaciji i u Selti. Video sam ga poslednji put letos na Zlatiboru, kada smo obilazili kamp Dekija Stankovića. Bili smo na ručku, super smo se proveli. Slušao sam njegove savete, lepo smo se ispričali. Nije izgledao da ima neki problem. Srpski fudbal je izgubio velikog trenera. Partizan je ostao bez čoveka koji je mnogo dao klubu. U šoku sam. Saučešće porodici – rekao je Saša Ilić za „Blic“.

„Sale kapiten“ je jedan od onih igrača koji su imali čast da sarađuju sa legendarnim trenerom čak dva puta tokom karijere. Prvi put su se sreli u Selti iz Viga, gde je Ilić bio na šestomesečnoj pozajmici, a Antić došao da „vadi kestenje iz vatre“ i spase klub ispadanja.

– Na njegov nagovor sam se otisnuo u Vigo. Zvao me je, smatrajući da mogu da pomognem i hvala mu večno što je verovao u moje fudbalske kvalitete. Uopšte to nije loše izgledalo na prvu loptu, jer je Selta prošla grupnu Lige šampiona sa Milanom, Brižom i Ajaksom, ali se na početnoj stepenici nokaut faze namerila na Arsenal i ispala, posle toga beležila malo lošije rezultate u Primeri, Antara se zadržao samo dva meseca, mada i to kratko vreme bilo je dovoljno da spoznam njegovu veličinu u Španiji, koliko ga cene zbog fudbalske vizije. Kasnije smo sarađivali kratko i u reprezentaciji – setio se Ilić i zajedničke saradnje u reprezentaciji za „Mozzartsport“.