ŠANSA ZA MITRA: Posle ove INFORMACIJE transfer nikad izvesniji!

Može da bira.
Gazde ekipa u Čempionšipu prete radikalnim potezom koji bi gotovo uništio engleski fudbal. Vodeći ljudi najboljih timova druge lige Engleske traže novac kako bi preživeli, u suprotnom povući će dramatičan potez. Oni bi prestali da plaćaju igrače, istog dana, što bi značilo da klub ide u „administraciju“, tačnije, prema engleskom zakonu svi zaposleni bi dobili otkaz, a igrači bi postali slobodni agenti.

Nekolicina je igrača koji bi našli angažman u Premijer ligi i ostalim najjačim ligama Evrope. Jedan od njih je svakako naš Aleksandar Mitrović koji bi praktično mogao da bira. Mnogobrojni klubovi širom kontinenta bi sa zadovoljstvom prihvatili ovaj „poklon“ i Srbinu ponudili bogat ugovor.

Sve ovo pokazuje u kakvom je stanju Čempionšip, jasno oni nemaju prihod od TV prava, većina se izdržava od ulaznica, ako bi se ovo desilo, igrači bi mogli da stupe u štrajk. I era post korone bi mogla da bude bolna, priča se da bi klubovi druge lige mogli da naprave dogovor o seleri kepu, smanjenju plata igrača, ali jasno je da fudbaleri neće na to pristati.