GDE BAŠ SADA: Srpski igrač POZITIVAN na virus!

Loše vesti stigle iz Španije, međutim, ohrabruje saopštenje kluba…

Slučaj koronavirusa u Sevilji, naime klub je zvaničnom saopštenju potvrdio da posle PCR testa prošlog vikenda ima pozitivnog igrača i da se on od ponedeljka nalazi u izolaciji.

Dobro se oseća, kod kuće je nema simptome.

Identitet nije saopšten ali se na društvenim mrežama naš reprezentativac Nemanja Gudelj potvrdio da je pozitivan.

Sevilja je obavestila sve sportske zvaničnike, ali i medicinske insitucije o slučaju, odmah szu prekinuli treninge, poštovaće rigorozne protokole.

Odmah je odrađen novi test, svi su ostali bili negativni, ali danas će biti ponovljen, kako bi se videlo da li se neko u međuvremenu zarazio.

Inače, Sevilja juri posle izlaska u Ligu šampiona svoj omiljeni trofej LE, njih čeka duel sa Romom u osmini finala, kako bi se plasirali za završni turnir u Nemačkoj gde će pokušati da ponovo osvoje LE, rekordni sedmi put u veku.

Inače, Sevilja razmišlja o prelaznom roku, a Gudelj bi mogao da dobije zemljaka u timu, što bi bio jedan od većih transfera u Španiji ovog leta.Nemanja Gudelj sigurno neće moći da pomogne protiv „Vučice“, a pitanje je koliko će mu trebati da se oporavi, tačnije da testovi pokažu da je negativan, pa je njegovo učešće na završnom turniru pod velikim znakom pitanja, ako se Sevilja plasira.