JEDAN OD NAJSTANDARDNIJIH IDE: Dokaz je i meč sa Napretkom!

“Mali signali“ koji ukazuju da se bliži njegov novi odlazak iz Zvezde.

Crvena zvezda je ovog leta dovela dva ozbiljna pojačanja, Aleksandra Kataija i Srđana Spiridonovića, ali kada su izlazni transferi u pitanju, još uvek nema očekivane realizacije.

Verovalo se da će se Mateo Garsija preseliti u argentinski Rasing, od čega bi Zvezda zaradila 2.2 miliona evra, ali krilni fudbaler je tu opciju odbio, pa se sadavčekajunove ponude za njega.

Ponude se čekaju i za štopera Miloša Degeneka, a sportski direktor Mitar Mrkela je potvrdio da se jedan “veliki klub“ interesuje za njega. Ipak, to interesovanje tek treba da se pokaže i na papiru, kako bi Zvezda mogla da reaguje, a mediji spekulišu da je u pitanju moskovski Spartak.

Iščekujući naredni potez Moskovljana u vezi Degeneka, trener Dejan Stanković je već počeo da formira novi štoperski tandem Pankov-Milunović, o čemu danas piše i “Žurnal“, što je signal da je Degenekov transfer sve izvesniji.

Dodatni detalj u prilog toj priči viđen je i na utakmici sa Napretkom, gde je Degenek u drugom poluvremenu prebačen na poziciju – levog beka.

Doduše, videćemo kako će sve izgledati u generalnoj probi protiv Borca iz Banjaluke sutra, ako bude slično kao protiv Napretka, onda i u prvenstvu možemo očekivati Pankova kao startera umesto Degeneka.