KANGA SE IZLETEO: Zvezda SPREMA nešto BAŠ veliko posle njegovog POTPISA?!

Prošetao se i tribinama, i terenom, atletskom stazom… Nije b io previše pričljiv, ali je poslao jasnu poruku.

Crvena zvezda danas je na terenu “Marakane“ predstavila svoje najnovije pojačanje, povratnika Gelora Kangu.

On je posle šetnje po tribinama, pred početak promocije izašao iz tunela ispod severne tribine i prošetao do centra terena, gde ga je čekala Tanja Šajković sa Zvezda TV-a.

Odmah je izrazio zadovoljstvo što se vratio, više puta je ponovio rečenicu da mu je drago što je ponov o u Zvezdi, a ubrzo su se svi preselili do atletske staze, gde se Kanga pridružio sportskom direktoru Mitru Mrkeli koji ga je i predstavio.

“Drago mi je da sam se vratio, da sam kročio na ovaj stadion. Da mi nije drago, ne bih se ni vratio. Veliki broj navijača me prati na Instagramu, uvek imaju lepe poruke i drago mi je da ću igrati pred njima. Pokušaću da ponovim igre odranije. Radiću dosta naporno da bismo ostvarili ciljeve – plasman u grupnu fazu evro-takmičenja“, izjavio je Kanga.

“Imao sam dobre odnose sa ljudima u klubu, iz uprave i sa igračima. Trudiću se da donesem boljitak. Privukao me je projekat koji mi je predstavljen.

Znam kakav je trener, verujem da ćemo uskoro popričati, znam da ima dosta mladih igrača i nadam se da ćemo biti dobra ekipa koja će ostvartiti ciljeve“, dodao je iskusni vezista.

Bilo je spekulacija oko toga koji će broj Kanga nositi, da je tražio “osmicu“ koju je do sada nosio Mirko Ivanić i – želja mu se ispunila, Gabonac je preuzeo dres sa brojem osam, videćemo šta će Ivanić sada izabrati.