KLUB SE OPROSTIO OD NJEGA: Čeka se REAKCIJA navijača!

Karijeru nastavlja u Italiji.
Dušan Ristić napustio je Crvenu zvezdu, on će naredne sezone igrati na pozajmici u redovima italijanske Breše. Nakon odlične sezone u dresu Astane centar se seli na novu pozajmicu, ovoga puta će igrati u italijanskom Palakanestru, ali i u Evrokupu, kako je Breša smeštena u grupu B sa ekipama Budućnosti, Bulonja, Makabi Rišona, Ulma i Unikahe.

Igrao je sjajno u VTB ligi, bio jedan od najkorisnijih igrača takmičenja, beležio je 15,7 poena, 10,9 skokova i 1,9 asistencija po nastupu, ali novi trener „crveno-belih“ Saša Obradović ga nije video u rosteru za narednu sezonu.

Ristić je profesionalnu karijeru počeo u FMP-u 2012. godine, potom je kratko bio član Crvene zvezde, pre nego što se preselio u SAD i zaigrao za Arizona Vajldketse.

Nakon četiri godine u NCAA, gde je igrao jako dobro, vratio se na Mali Kalemegdan, potpisao je trogodišnju saradnju sa Zvezdom, ali će poslednju godinu u ugovoru odraditi na novoj pozajmici.

Sada su se oglasili i iz Zvezde i potvrdili da se Ristić seli u Brešu.

– Zvezdino dete Dušan Ristić karijeru nastavlja u ekipi Breše. Rile, želimo ti mnogo uspeha!“, stoji u objavi Zvezde na društvenim mrežama.

https://www.srbijadanas.com/sport/kosarka/zvezda-se-oprostila-od-svog-mvp-zelimo-ti-puno-srece-foto-2020-07-24