MILAN NA NOGAMA: Barselona OSLOBAĐA prostor za TRANSFER bombu!

Katalonci u akciji.

Gubitak titule u La ligi, doneće ogromne promene u igračkom kadru Barselone. Bivši šampion je odlučio da na transfer listu ovog leta stavi čak 12 fudbalera, samo da bi dovela Lautara Martineza iz Intera!

Kako prenosi „Marka“, Barsi preti finansijski udar, pa su primorani na ovakav potez, a već se zna koji će igrači napustiti prestonicu Katalonije.

Rezervni golman Neto je prvi na spisku, Samjuel Umtiti ionako nema minutažu, Semedo je već viđen u Mančester sitiju, a Firpo bi mogao da ode u Inter u okviru transfera ubojitog napadača.

Tu se ne završava niz, pošto je Todibo već na pozajmici u Šalkeu i očekuje se njegov dalji odlazak, a klub bi prihvatio i transfere za Artura Vidala i Ivana Rakitića, u slučaju primamljivih ponuda.

Čileanac je već dobio ponudu američkog Intera i njegovog vlasnika Dejvida Bekama, dok bi se hrvatski vezista vratio u Sevilju, u kojoj se proslavio, ali je ipak veća šansa da pomenuti tandem ode po isteku ovog ugovora na leto 2021. godine.

Najveće iznenađenje predstavlja eventualni odlazak Usmana Dembelea, koga želi Pari sen Žermen. Felipe Kutinjo je odavno na prodaju, a njega žele Arsenal i Čelsi. Šansu sigurno neće dobiti Brajtvajt, Rafinja i Alenja, pa ih čekaju pozajmice ili prodaja.

Barselona je proletos već smanjila plate igračima, ali pauza zbog korona virusa i dalje donosi posledice, svi pomenuti igrači zajedno klub koštaju godišnje oko 60.000.000 evra, pa bi moglo da se uštedi u velikoj meri, ali i otvori prostor za dovođenje Martineza.