NAJBOLJA OPCIJA: Zvezda REŠAVA jedan od NAJVEĆIH problema u ovom prelaznom roku!

Crvena zvezda i Mateo Garsija bi mogli da pronađu zajednički jezik.

Dolazak Matea Garsije u Crvenu zvezdu propraćen je bombastično, ovaj mladi argentinski fudbaler je doveden kao veliko pojačanje u toku kvalifikacija za Ligu šampiona i doprineo je prolasku u to takmičenje.

Ipak, kasnije tokom Lige šampiona i posebno u drugoj polusezoni se nije nametao, pa je kod Stankovića izgubio mesto startera, što ga je dovelo u situaciju da potraži novi klub.

Pominjao se Aris za koji je već igrao, pa Olimpijakos, potom i Rasing u Argentini koji je imao najbolju ponudu koju je Zvezda i prihvatila, ali ništa nije bilo od svega. Mateo Garsija nije želeo nazad u Argentinu, pa je i dalje fudbaler Crvene zvezde.

Ono što treba istaći jeste da se ovaj fudbaler nameće sve više, „Žurnal“ prenosi da je bolji na ovim letnjim nego što je bio na zimskim pripremama, pa bi mogao da zauzme mesto nekoga od startera. Ovo bi moglo da znači da će Crvena zvezda prodati mladog Gavrića, jednog od najboljih mladih igrača tima, a pomenuti list prenosi da je cena za njega 4 miliona evra.

Da li je ova opcija najbolja u ovom trenutku?

U Crvenoj zvezdi imaju dovoljno vremena da razmisle što se dužine prelaznog roka tiče, a sa druge strane, približava se početak Super lige…