PONOS SRBIJE: Svi su UPOZNATI sa bitkom za malu Sofiju, sada je Nole NAPRAVIO ogroman KORAK!

Velika prepreka je savladana, u borbu se uključio i najbolji teniser sveta.

Nekoliko meseci trajala je dramatična borba da se sakupe ogromna sredstva od preko 2.1 miliona dolara za lečenje male Sofije Markuljević, koja boluje od spinalne mišićne atrofije i koja treba da otputuje u Ameriku na neophodne terapije.

Nije bilo nimalo lako sakupiti toliki novac, iako se veliki broj građana uključio u tu akciju, ali danas je stigla ohrabrujuća vest – sredstva su prikupljena, a najbolji teniser sveta Novak Đoković je donirao dodatna sredstva i obezbedio privatan avion za put devojčice i njene porodice do Amerike, prenosi portal “nova.rs“.

“Hvala za svaki SMS, za svaku donaciju, za svaki lajk, share, hvala na svemu što je omogućilo da se za malo više od 4 meseca borbe prikupe sredstva za lečenje. Sofija je ujedinila Srbiju i ova naša borba je dokaz da dobri ljudi još postoje!

Ogromnu zahvalnost dugujemo našem timu koji je prethodna 4 meseca vredno radio, danonoćno smišljao nove ideje, koji nam je davao snagu da idemo dalje i kad je bilo teško…“, objavili su danas Sofijini roditelji.