PONUDE KAO NA TRACI: Španski MAĐIONIČAR može da bira!

Gde će sjajni Španac nastaviti karijeru?

David Silva nakon 10 godina napušta redove Mančester sitija, osvojio je 14 trofeja, pokušaće da se domogne i „ušatog“ sa „Građanima“, nakon toga odlazi sa „Etihada“.

Oprostio se od Premijer lige, bilo je priča da bi mogao da se preseli kod Marsela Bjelse u Lids, ali su te glasine izbledele.

Kada se sve sabere i oduzme, Silva ima četiri konkretne ponude za nastavak karijere na svom stolu.

Pisali smo o interesovanju Lacija, Simone Inzagi veruje da bi „El Mago“ bio sjajno pojačanje za Ligu šampiona, a italijanski mediji prenose i da je klub iz Rima spremio i ponudu za Španca, ugovor na dve ili tri godine, težak četiri do pet miliona evra po sezoni.

Daleko unosniju ponudu Silva ima iz Katara, gde ga želi Al Sad, koji sa klupe predvodi Ćavi.

Bivšem asu Barselone se nedavno pridružio Santi Kazorla, sada kreću po Davida Silvu i nude mu osam miliona evra po sezoni.

Odavno je iskusni vezista želja Dejvida Bekama, koji je pokušavao da ga ubedi da se preseli u njegov Inter Majami i pre nego što je klub sa Floride odigrao svoju prvu zvaničnu utakmicu u MLS ligi.

Četvrta ponuda je iz domovine, Manuel Pelegrini ga želi u Real Betisu.

Čileanac je sa Silvom sarađivao upravo u Mančester sitiju, nada se da bi mogao da ga ubedi da se preseli na „Benito Viljamarin“ i pomogne ekipi iz Sevilje da ostvari ambicije uprave, koje nije uspevala da ispuni u prethodnih par sezona.

Videćemo za koju opciju će se Silva odlučiti, novac je u Kataru, sa Lacijom bi igrao Ligu šampiona, Majami je uvek privlačna destinacija, jasno je da bi automatski postao i prva zvezda MLS lige, dok je bez sumnje i povratak u domovinu jako primamljiva varijanta za španskog fudbalera.