POTVRĐENO: On je GLAVNI krivac za TRANSFER Voldena iz Partizana!

Evroliga je jednostavno bila ta koja je prevagnula

Jedan od transfera koji su podigli ogromnu prašinu u Srbiji bio je direktan prelazak Korija Voldena iz Partizana u Crvenu zvezdu.

Pozadinu cele priče oko prelaska Amerikanca sa jedne strane Kalemegdana na drugu otkrio je Ivan Zoroski, nekadašnji košarkaš, a sada prvi čovek košarkaške agencije „Tripl dabl sport menadžment“.

Zoroski ističe da nije on odlučivao o transferu jer, kako kaže, ima nekoliko partnera sa kojima sarađuje i ovoga puta je odluka bila na čoveku iz Sjedinjenih Američkih Država.

– Rekao sam da imam jednog partnera u Sjedinjenim Američkim Državama i on je odlučivao u ovom slučaju. Njemu je u interesu bilo da Kori igra Evroligu i zaista na tu temu nemam šta da dodam. To je bila odluka američkog agenta. On zna šta je najbolje za njega i tu nema mnogo priče – rekao je Zoroski za „Sportklub“.

Crno-beli su kao zamenu doveli Kodija Miler-Mekintajera koji je takođe klijent „Tripl dabl sport menadžmenta“.

– Biće sjajno pojačanje za crno-bele. Izuzetno je zadovoljan što je potpisao, želeo je da dođe. Nekoliko puta tokom prošle sezone bio je ovde u Beogradu kod mene i uzbuđen je što će da zaigra za Partizan. Bilo je priče i interesovanja i prošle godine, ali je transfer realizovan ovog leta u obostranom interesu. Kodi je vrlo pametan momak, sve prati, poznaje ligu i neće biti nikakvog problema da se uklopi u ekipu i ambijent – dodaje Zoroski.