ŠANSA KARIJERE: Srpski Reprezentativac u Madridu!

Nalazi se na spisku, ovo bi bio zaista vrhunac karijere koja nije ni blizu kraja…

U Atletiku traže novog golmana, neće prodavati Jana Oblaka, osim ako neko ne plati klauzulu od 120 miliona evra. De Hea kao trampa ne dolazi u obzir, Slovenac sada ima mnogo veću cenu, produžio je ugovor i iako bi otišao, klub se pita, neće ga sigurno pustiti.

Što se tiče rezervnog golmana, Adan, nekadašnju čuvar mreže Betisa i Reala će napustiti klub, a Simeone traži golmana.

Jedan od tri kandidata je Srbin, prvi čuvar mreže „Orlova“, Marko Dmitrović. Posle nekoliko sjajnih sezona u Eibaru, vreme je za veliki klub, svakako mu ne bi bilo lako da se bori sa Oblakom, ali ko zna šta će se dešavati.

Još dva imena figuriraju kao kandidati, Roberto, čuvar mreže Vest Hema koji je bio u Alavešu na pozajmici, kao i Portugalac Žoze Sa koji brani za Olimpijakos.

Prednost Dmitrovića su standardno branjenje već nekoliko godina u Primeri, on je zaista u Eibaru pružao fantastične partije, za tri godine branio na 84 meča, ove godine je primio 56 golova, ali kako Eibar igra, spasao je mnogo više, pa je jasno zbog čega Atletiko želi pouzdanog golmana.

Dmitrović ima 28 godina, posle Mađarske, Engleske, Alkorkona i tri sezone u Baskiji, ovo bi mogla da bude šansa karijere. Mada, sigurno će biti i drugih ponuda, možda neki manji klub, ali gde će biti standardan.
U svakom slučaju, očekuje se i da Rajković promeni sredinu, možda i on stigne u Španiju, pa svakako Srbija u ovom trenutku ima dva veoma kvalitetna čuvara mreže u jakim ligama.