ŠTA SE ČEKA: Zvezda prodaje NAJBOLJE?!

Prelazni rok traje do 5. oktobra.
Mnogo se špekuliše u poslednje vreme o mogućim pojačanjima Crvene zvezde, spominje se veliki broj imena, a najglasnije se priča o Mariju Jurčeviću i Aleksandru Prijoviću. Iz sadašnje perspektive deluje da ovi transferi nisu tako realni i daleko su od bilo kakve realizacije. Poznato je da sa Marakane retko kada možemo da čujemo da se govori o imenima, pa je tako bilo i ovoga puta.

– Ja nikada ne pričam o potencijalnim pojačanjima i imenima potencijalnih pojačanja, tako da nemam nameru da pričam o tome koga Zvezda traži i na kojoj poziciji. Nikada to nisam govorio, pa tako neću ni sada – kratko je rekao Mrkela za „Espreso“ i najavio da će biti odlazaka sa Marakane u narednom peridou, a da je do kraja prelazok roka sve moguće.

– Crvena zvezda je dovela Spiridonovića i Kataija i to je ono što svi znaju, a šta će biti, kako će biti, rekao sam da ne komentarišem. Ono što mogu da kažem jeste da će biti nekih odlazaka. Prelazni rok traje do 5. oktobra ove godine i dokle god traje sve je moguće – zaključio je sportski direktor Crvene zvezde.