STIGAO ODGOVOR: Prvi komentar po PITANJU Dangubićevog transfera u Partizan!

Delije su oduševljene.

Crvena zvezda je napravila sjajan posao na košarkaškoj pijaci. Šampion Srbije doveo je veoma kvalitetna pojačanja, na Mali Kalemegdan stigli su: Lendri Noko (Alba), Lengston Hol (Promiteas), Kori Volden (Partizan), Džordan Lojd (Valensija) i Marko Simonović (Unikaha).

Upravo je povratak srpskog asa izazvao veliko oduševljenje kod zvezdaša, budući na njegove partije iz prošlosti u crveno-belom dresu.

– Osećaj je fenomenalan zbog povratka u Beograd i Zvezdu. Svi znamo koliko ja volim klub, kakva je to ljubav između navijača i mene. Volim atmosferu koja vlada u klubu i navijače koji dodatno bude tu ljubav i sreću – rekao je Marko Simonović.

Sjajni trojkaš nije uopšte razmišljao kada je morao da donese odluku da se vrati na Mali Kalemegdan?

– Ljubav prema klubu i uzajamna ljubav koju imam sa navijačima, kao i odličan odnos sa Nebojšom Čovićem, bili su neki od razloga zbog kojih sam odlučio da se vratim. Nije bilo mesta za razmišljanje i srećan sam što sam opet u klubu.

Nije mogao bivši igrač Unikahe da ne prokomentariše senzacionalan transfer svog velikog prijatelja Nemanje Dangubića u Partizan.

– Danga je sjajan momak i kada pričamo konkretno o njemu i Voldenu, neuporedivo je teže. Ali on je profesionalac pa ćemo videti na terenu ko je bolji – istakao je Marko Simonović.