TRANSFER BOMBA: Mesi po ISTEKU ugovora se SELI u Seriju A!

Mediji sa Pirineja su u to ubeđeni.

Portal „todofichajes.com“ tvrdi da će Lionel Mesi od 2021. godine igrati u Seriji A. Kapiten Barselone će tada moći bez obeštećenja da potpiše za bilo koji klub, a španski portal tvrdi da će to biti Inter.

Otac Lionela Mesija je skoro kupio kuću u centru Milana. Novinar Filipo Grasija je otkrio na „Radio Rai“ da ovaj potez porodice nije mogao da se sakrije, kuća će biti blizu sedišta Intera, pa su podgrejane nade navijača ovog kluba.

Ipak, trener „neroazura“ Antonio Konte objasnio je da Inter neće dovesti Mesija čak ni na igrici.

Mada, pitanje je da li će u leto 2021. godine Konte uopšte biti trener klub sa „Đuzepe Meace“ s obzirom na sukob koji tinja između njega i direktora Marote.

„Todofichajes.com“ otkriva da Mesi nije zadovoljan situacijom u Barsi. Ljut je zbog gubitka titule, ali i nije ubeđen u to da će novi projekat tima sa „Nou Kampa“ biti ispunjen do kraja, i da će klub pojačati nekoliko vrhunskih igrača, pa je, prema ovom portalu, došlo do zasićenja kod jednog od najboljih igrača u istoriji fudbala.

Nema sumnje da bi dolazak Mesija bio pravi bum za „Kalćo“, pogotovu ako Kristijano Ronaldo odluči da nastupa za Juventus i u sezoni 2021/2022.