DELIJE U TRANSU: Italijani PIŠU da Zvezda PLAĆA njega 3 miliona!

Tamošnja štampa piše…

Fudbaleri Lacija su završili sezonu zauzimanjem četvrtog mesta u Seriji A, kojim su obezbedili i povratak u Ligu šampiona posle duge pauze. Sada se Rimljani polako okreću formiranju tima za novi šampionat.

Italijanski Il Mesađero piše da čelnici „nebeskoplavih“ razmišljaju o pojačanjima, ali da im je prvi zadatak da obezbede budžet za to. Zbog toga će prvo verovatno da napusti nekoliko igrača Olimpiko, pre nego što se krene u kupovinu.

Ovaj list navodi da je jedan od igrača na kojima Lacio može da zaradi Bastos, defanzivac za kojeg je navodno zainteresovana Crvena zvezda. Fudbaleru iz Angole ističe ugovor za godinu dana, pa su ga Rimljani procenili na 3.000.000 evra. Obeštećenje koje smatraju da Zvezda može da priušti, pogotovo posle igranja u Ligi šampiona. Međutim, očigledno je da Italijani nisu upućeni u nedavno saopštenje APR-a u kojem je otkriveno da su Beograđani dugovali u 2019. godini oko 32.000.000 evra.

Na sreću Lacija, za usluge Bastosa je zainteresovan i turski šampion Bašakšehir. Ovaj klub iz Istanbula već ima na raspolaganju dovoljno novca, da može da prijušti sebi pojačanje iz Serije A.

U tekstu Il Mesađera se dalje navodi da su pregovori tek na početnoj fazi, odnosno da uprkos tome što su i Zvezda i Bašakšehir navodno ozbiljno zainteresovani za Bastosa, zvanične ponude tek treba da stignu.