DOGOVORENO: Srpski NAPADAČ ide u legendarni klub u Italiji!

Čeka se samo potpis.

Mnogi klubovi želeli su Dušana Vlahovića ovog leta u svojim redovima. Na bivšem napadaču Partizana ostala je dilema da li odabrati izazov Bundeslige ili nastaviti misiju na terenima Serije „A“, ali u drugom klubu.

Kako prenose italijanski mediji, Vlahović je najbliži ostanku na Apeninima, a njegov novi klub biće – Parma! Naime, Krstaši vode trku za Dušanov potpis i da će to biti pozajmica do narednog leta, uz opciju kupovine po ceni koja će tek biti određena.

Slično žele i čelnici Viole, da Vlahović dobije angažman u kojem će imati veći prostor za igru i zagarantovano mesto u prvih 11, a Parma je spremna da se obaveže na ovu obavezu najmanje 12 meseci.

Još od ranije, Vlahovića u timu želi Verona, ali je bivši pobednik UEFA kupa najozbiljniji favoriti za potpis srpskog napadača.

Na „Enio Tardiniju“ su već obavili razgovore sa Srbinom, njegovim agentima i Fjorentinom, a posao bi trebalo da bude dogovoren u narednim danima, možda čak i do kraja sledeće nedelje.

Podsetimo, Dušan Vlahović je imao solidnu sezonu iza sebe, na 34 meča dao je osam golova, zbog nešto slabije forme nije uspeo da se izbori za stalno mesto u startnoj postavi Viole. Novi gazda kluba iz Firence Roko Komiso vidi Srbina kao veliki potencijal i nekog ko bi klubu u doglednoj budućnosti mogao da donese zaradu od čak 40.000.000 evra.

Osim članova Serije „A“, za ljubimca grobara najviše su bili zainteresovani i bundesligaši Volfzburg, Lajpcig i Šalke.