ENGLEZI UPORNI: Bivši trener reprezentacije Srbije na METI velikana!

Neizvesnost traje.

Menadžer Redinga mora da bude Srbin! To su odlučili čelnici kluba iz Čempionšipa, a prema poslednjim glasinama glavni protivkandidat Aleksandru Stanojeviću u ovom trenutku je bivši selektor Zlatnih Orlića Veljko Paunović.

Nekadašnji trener Čikago Fajera, sa kojim je beležio odlične rezultate u MLS ligi, u ovom trenutku je glavni favorit da sedne na klupu engleskog drugoligaša.

Podsetino, Paunović je u „gradu vetrova“ radio čak četiri sezone, a u novembru 2019. godine napustio je Fajere. Iako se proslavio u trenerskom poslu i dalje čeka na trenerski angažman u Evropi, ali je svoje ime izgradio u radu sa mlađim reprezentativnim kategorijama.

Sa druge strane i Aleksandar Stanojević ima svoje adute. Na Ostrvu se cene njegovi rezultati u Humskoj, kao i činjenica da je bio prvi srpski trener koji je uveo Partizan u Ligu šampiona. U međuvremenu nekadašnji trener crno-belih stekao je i ogromno iskustvo na međunarodnoj sceni radeći u Kini, Izraelu, Grčkoj i Saudijskoj Arabiji.

Izvesno je da će Mark Bouen napustiti mesto šefa struke i prepustiti je novom treneru, dok će se on vratiti na poziciju sportskog direktora. Kako pišu ostvrski mediji, u planu je dovođenje između šest i osam pojačanja na Madejski stadion.