ISPLIVALO: Kanga ODBIO njihove MILIONE da bi se vratio u Zvezdu?!

Kako je došlo do velikog povratka Gelora Kange?

Pored finansija, koje su bitne Gaboncu, ovaj put je imao želju da se još jednom pokaže na međunarodnoj sceni, što mu Zvezda pruža, za razliku od pojedinih egzotičnih ponuda sa istoka, navodi Telegraf i otkriva reči Kanginog agenta Luja Denola.

„Situacija oko korona virusa je pomogla u odluci da dođe u Zvezdu, može se slobodno reći. Finansijski aspekat mu ovde nije bio najvažniji jer je dobre ponude imao i iz Katara i Ujedinjenih Arapskih Emirata, ali je momenat takav da je bilo lakše da odluči da dođe ovde gde mu je sve poznato i zna ljude, upravu, ima dobra iskustva“, rekao je Kangin agent i dodao:

„Sada bi bilo veoma nezgodno otići u neku dalju zemlju u vreme pandemije korona virusa, a ono što tamo ima ne može da se uporedi sa ovim što mu pruža Marakana i ovaj ambijent, svi znamo kako izgleda kad se ovde igra velika evropska utakmica. Gelor ima 29 godina i Zvezda mu je sa tri godine pružila dugoročnu sigurnost“, istakao je Luj Denol.

Sada Kangi preostaje da i Zvezda da ono što zaslužuje, možda još jedan onakav gol kao protiv Krasnodara za ulazak u Evropu…