ISPLIVALO: Poznato je za KOJU cifru igra NAJNOVIJE pojačanje Partizana!

Crno-beli kompletirali tim za sezonu 2020/21.

Potpisom Erika Mike Partizan je praktično zatvorio roster za sezonu 2020/21, a dojučerašnji član Sakramentovog razvojnog tima postaće prvi centar kluba iz Humske.

Međutim, informacije o trajanju Mikinog ugovora su izostali, kao i visina plate novog centra crno-belih, a italijanski košarkaški novinar Luka D’Alesandro tvrdi da je saradnja potpisana na godinu dana, plus jednu godinu opciono. Osim toga, isti izvor tvrdi da će Mika u Partizanu inkasirati 250.000 evra za godinu dana.

Mika je profesionalnu karijeru započeo u Evropi, tačnije italijanskom Pezaru pre tri godine. Deo sezone 2018/19 proveo je u Breši, a zatim je igrao još i za Bajrot, Stokton Kingse i Ćinžijang Flajing Tajgerse iz Kine. Od ferbruara ove godine je u Sakramentu, gde je prvo potpisao desetodnevni ugovor sa Kingsima.

Odigrao je jednu utakmicu u NBA ligi i upisao šest poena i sedam skokova za 19 minuta u igri. Ipak je ubrzo prebačen u redove filijale, Stoktona. U Razvojnoj ligi je do njenog prekida beležio 18,7 poena i 11,9 skokova.