JUVENTUS, ČELZI PA PARTIZAN: Zvanično je Partizan SUTRA završava POTPIS!

Gotova papirologija.

Partizan će u toku ponedeljka dobiti još jednog profesionalca više u igračkom rosteru, pošto će Denis Stojković i zvanično postati član crno-belih.

Vezista 3. avgusta postaje punoletan i više nema papiroloških prepreka da parafira saradnju klubom iz Humske, koja je još ranije dogovorena i koja će biti realizovana bez obeštećenja i trening kompenzacija.

Stojković je uveliko deo prvog tima Partizana, ali zbog pravila UEFA i činjenice da je maloletan, klub je morao da sačeka 18. rođendan ne bi registrovao i obevazao na duži vremenski period.

Dok se čekao pomenuti datum, Stojković se u maju priključio prvom timu na treninzima, čak je igrao i na nekolicini kontrolnih utakmica, ali imao status igrača na probi, koji će tokom sutrašnjeg dana biti „preimenovan“ u – igrač Partizana.

Stojković je fudbalsko školovanje prošao u selekcijama Juventusa, Torina, bio je u londonskom Čelziju, austrijskom LASK i ljubljanskoj Olimpiji (poseduje i srpski i italijanski pasoš), a jesenas je radio sa Avelinom, gde ga je takođe papirologija sprečila da igra utakmice.

Bio je član kadetskih reprezentacije Srbije 2016. godine, selekcija do 14 i 15 godina, gde su ga zapazili tadašnji direktor – Savo Milošević, nekadašnji koordinator u FSS Milan Đuričić, doskora prvi pomoćnik u stručnom štabu Partizana