LEGENDA ZVEZDE UPOZORAVA: Nije DOBRO što ovo RADIMO!

Otpočinje pohod ka eliti.

Crvena zvezda protiv gibraltarske Europe počinje kvalifikacije za Ligu šampiona, a jedan od najboljih igrača svih vremena na ovim prostorima, Dragan Džajić, poziva na oprez pred ovaj duel. Iako je razlika u klasi između srpskog i gibraltarskog fudbala ogromna, Džajić ističe da je najopasnije to što su svi već eliminisali Europu.

– Najopasnije je što su svi već eliminisali predstavnika Gibraltara. Naravno da i ja verujem da idemo dalje, ali danas se niko ne sme potceniti. I kao što i moja filozofija uvek bila – rezultati donose mir i spas, tako ću i ovom prilikom reći da jesmo favoriti, ali da to moramo da dokažemo na terenu. Evo, baš me je zvao jedan prijatelj da mi kaže da ne smemo da uđemo opušteno u taj meč jer dres Evrope nosi mnogo Španaca. Istina, starijih, međutim, poseduju veliko iskustvo, znaju da igraju i jako su borbeni, rekao je Džajić za Sport klub.

Džajić je zadovoljan početkom sezone, ali još uvek ne može da oceni domete crveno-belih.

– Za sada ide dobro, ali koje su nam stvarne mogućnosti znaćemo kada prođe neko vreme. Zvezda nije običan klub, svaki pokret, svaki nastup gleda se drugačijim očima. I zato ne treba ozbiljno komentarisati koliko možemo posle nekoliko kola u domaćem prvenstvu. Ali, za sada sam zadovoljan, dodao je legendarni fudbaler.