MOŽE DA BIRA: Zvezdin VEZISTA interesantan Italijanima, ponude su na STOLU!

Na ceni.

Iako nije bio u prvom planu kod bivšeg trenera Zvezde Vladana Milojevića, vezista srpskog šampiona Miloš Vulić bio je starter na mnogim mečevima.

Ista kob zadesila ga je i dolaskom Dejana Stankovića na klupu sprskog šampiona, ali se Kruševljanin ne predaje. Učinkom na premijeri protiv Novog Pazara pokazao je da neće odustati od borbe za dres startera na Marakani.

Nije, međutim, isključeno da Vulić već ovog leta napusti Ljutice Bogdana, pošto su čak tri člana Serije A pokazali volju da ga angažuju.

Prvi u redu je Krotone, o kome smo već pisali, ali su sada udicu bacili Verona i nekadašnji gigant Serije Parma! Debitant u elitnom takmičenju italijanskog šampionata krenuo je u rekonstrukciju tima, a stručni štab „zapeo“ je da vidi Vulića na spisku pojačanja.

Budući, ipak, da je jedno mesto „planirano“ za povratnika Kangu, dok je drugo rezervisano za bonusa poput Veljka Nikolića ili Njegoša Petrovića, na Marakani bi mogli da krenu u realizaciju Vulićevog transfera. Gužva u veznom redu ne garantuje sigurnu budućnost i Dušanu Jovančiću, odnosno, Branku Jovičiću, koji su takođe na putu da, do 5. oktobra (do kada traje prelazni rok), promene sreidnu.