NEVEROVATNO: Trener ABA ligaša NAPADA Šćepanovića!

Za sve je kriva korona…

Strateg Igokee, Dragan Bajić je za odluku crno-belih da otkažu učešće na memorijalnom turniru „Mirza Delibašić“ okrivio šefa struke beogradskog tima Vladu Šćepanovića.

Partizan je trebalo da učestvuje na turniru u Sarajevu, a otkazivanje crno-belih dovelo je do otkazivanja čitavog turnira. Zbog toga je Bajić ogorčen.

– Vlada Šćepanović je izmanipulisao celu upravu Partizana, sad je postao i epidemiolog i žao mi je što ljudi u tom klubu nisu videli neki širi kontekst – rekao je za banjalučki list „EuroBlic“.

Crno-beli su „odjavili“ sarajevski turnir posvećen legendarnom Kinđetu navodno zbog epidemiološke situacije, a potom zakazao utakmice sa Klužom koji dolazi iz Rumunije u kojoj je situacija sa koronom najgora u ovom delu Evrope.

Bajić je dodao da Šćepanović nije govorio istinu te da njegovo obrazloženje i objašnjenje odustajanja nije iskreno.

– Mi smo bili pozvani na turnir u Sarajevo što nam je bila velika čast, željno smo to iščekivali. S obzirom na trenutnu situaciju upozoravao sam upravu da je teško odigrati dva meča u dva dana, ali kad te pozove porodica Mirze Delibašića onda imaš obavezu da igraš i ja bih peške išao u Sarajevo. Rekao sam ljudima iz kluba da bih u Sarajevo išao i da ostanem sa pet igrača i svi su me podržali u toj nameri – rekao je trener Igokee i dodao da mu je upravo zbog toga jako teško pao otkaz Partizana.

– Šćepanović ne govori istinu, to znam iz izvora bliskih njemu i klubu. Nije razlog epidemiološka situacija nego je problem Igokea. Znam šta je rekao svojim igračima, smišljeno je uradio neke stvari. Čak je postao i epidemiolog, govorio o statistikama, broju zaraženih, a onda je dogovorio utakmice sa klubom iz Rumunije (čiji je trener Duško Vujošević) u kojoj je očigledno situacija sa koronom sjajna. Mislim da to govori o njima i o klubu.