OPROBANI RECEPT: Zvezda PRODAJE igrača za NOVAC i dobija levog beka GRATIS!

Sve češće se na “Marakani“ dešavaju ovakvi poslovi, hoće li se dogoditi još jedan?

Sećate se, u proteklih par godina Crvena zvezda je prodala Ričmonda Boaćija u kineski Đangsu za 5.5 miliona evra, pa ga vratila šest meseci kasnije za 2.5 miliona, a onda je prodala štopera Miloša Degeneka u Al Hilal za 3.6 miliona, pa ga vratila šest meseci kasnije za 1.5 miliona.

Sledeći igrač na tom spisku mogao bi da bude mladi levi bek Aleksa Terzić. Njega je Crvena zvezda prodala prošlog leta u Fiorentinu za 1.7 miliona evra. Sa “Violom“ ima ugovor do juna 2024. godine, ali “Informer“ danas najavljuje njegov povratak u Zvezdu?!

O čemu se radi?

Osim Atalante, i Fiorentina je sada zainteresovana za mladog krilnog igrača Crvene zvezde Željka Gavrića. I dok Atalanta nudi četiri miliona evra na rate, klub iz Firence je navodno ponudio tri miliona evra u celini, plus Aleksu Terzića, koji je u proteklih godinu dana odigrao samo četiri zvanične utakmice za Fiorentinu – dve u Seriji A i dve u Kupu Italije.

Deluje primamljivo na prvi pogled, ali Zvezda na levom beku ima već Rodića i Hajdina, pa je pitanje koliko bi prostora Terzić imao da se i u narednoj sezoni dokaže u Zvezdi. Uz to, crveno-belima je sada više potreban novac, nego još jedan igrač u ionako već nagomilanom igračkom kadru koji treba rasteretiti do kraja leta.

Zato će biti zanimljivo videti koju opciju će Zvezda izabrati, ili će imati strpljenja da sačeka još neku ponudu za Gavrića…

Podsetimo, Zvezda je ovog leta vratila iz inostranstva i Kataija i Kangu, ali oni su nekoliko godina proveli u inostranstvu pre nego što su se ovog leta kao slobodni igrači vratili na “Marakanu“.