PARTIZAN NACILJAO NBA CENTRA: Posmatraju se OVI igrači!

Kao što je Vlado Šćepanović i sam već rekao, nigde se neće žuriti

Sada već svaki ljubitelj košarke u Srbiji zna da Partizanu treba još samo centar kako bi imao upotpunjen „roster“ za narednu sezonu.

Kao što je Vlado Šćepanović i sam već rekao, nigde se neće žuriti, valja sačekati da se vidi koji će američki visoki igrači biti slobodni kada se završi sezona u najjačoj ligi sveta, ali i kada već počnu pripreme mnogih evropskih klubova.

Tada će biti jasnija slika ko može da bude doveden za neke razumne pare.

Već su se pominjala dva imena. Tonje Džekiri i Džejlen Rejnolds. Obojica su bila na radaru Partizana, ali obojica su čekala evroligašku ponudu, na kraju su je prihvativši. Džekiri je otišao u Baskoniju, a Rejnolds ide u Bajern iz Minhena kod Trinkijerija.

E sad, malo smo prokopali i pronašli smo pet slobodnih NBA centara, koji odgovaraju crno-beloj „smol bol“ filozofiji, tačnije, centara koji nisu previsoki (tipa Vila Mozlija).

Krenimo redom:

Ajk Anigbogu

Ima 14 odigranih mečeva za Indijanu, prosek mu je jedan poen po meču za 2.5 minuta na terenu, a slobodan je još od početka sezone. U G ligi je imao neke zapaženije partije.

Čed Braun

Od oktobra prošle godine je slobodan igrač, a bio je igrač Dalasa bez nastupa za taj tim.

Robert Frenks

Bio u ekipi Šarlot Hornetsa, ali je igrao za filijalu u razvojnoj ligi. Od januara je slobodan igrač.

Arik Holman

Bio je član Lejkersa i Dalasa, a ovu sezonu proveo je u ekipi Ledžendsa u G ligi.

Alan Vilijams

U jednoj sezoni je odigrao čak 47 utakmica za Finiks, sa prosekom od 7 poena po meču. Poslednji angažman u NBA imao u Bruklinu, za koji je nastupio pet puta, a prethodnu sezonu nastupao je za Lokomotivu Kubanj.

Grobari, sviđa li vam se neki od ovih centara?