POLUVREME U GRUZIJI: Zvezda BLIŽE teškom GOSTOVANJU posle prvih 45min!

Meč prvog kola.

Ubedljivom pobedom nad Evropom, fudbaleri Crvene zvezde izborili su plasman u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Prvak Srbije je do vrha napunio mrežu nemoćnih gostiju iz Gibraltara i na najbolji način najavio okršaj sa pobednikom utakmice Dinamo Tbilisi – Tirana.

Navijači srpskog prvaka sa nestrpljenjem iščekuju vesti iz Tbilisija, kako bi saznali da li će izabranici Dejana Stankovića u drugoj rundi putovati u Gruziju ili Tiranu (ukoliko UEFA dozvoli tamo da se igra).

Posle prvih 45 minuta u utakmici Dinamo – Tirana gosti vode 1:0. Iako je domaćin bio nadmoćiniji i imao loptu više u posedu, najbolju priliku imali su gosti u finišu prvog poluvremena. Idriz Batha je izveo slobodan udarac s poludistance, a lopta je prohujala nekoliko santimetara pored stative Kvaškvadzeovog gola.

Ubrzo zatim Tirana je povela, u četvrtom minutu sudijske nadoknade Torasa je nadmudrio odbranu Dinama i zakucao loptu u mrežu, donevši vođstvo gostima.

Ostaje da se vidi kako će meč teći u nastavku, za sada su Crvenoj zvezdi bliži Albanci…

DINAMO TBILISI (4-2-3-1): Kvaškvadze – Jašvili, Amouso, Lohošvili, Koburi – Kardava, Papava – Šulaija, Perambuko, Bugridze – Kapanadze.

TIRANA (4-2-3-1): Lika, Toševski, Vangjeli, Najdovski, Imajlgeči – Kelhaka, Batha – Kale, Torasa, Kobina – Muci.