POTVRĐENO: Roma Zvezdi 5 miliona za NJEGA, Kolarov POMAŽE da se transfer ZAVRŠI!

Obavljeni preliminarni dogovori.

Fudbaler Zvezde Željko Gavrić (19) ima ponude Atalante i Fiorentine, ali bi na kraju mogao da završi u Romi, saznaje Informer! Gavrićev menadžer Nikola Kolarov (37) pokušava da dogovori transfer mladog ofanzivca crveno-belih u Rim, a u tome mu pomaže rođeni brat Aleksandar Kolarov (34), koji već tri godine igra za „Vučicu“.

Čelnici Rome Kolarova vide kao budućeg rukovodioca u sportskom sektoru kluba. Kapiten reprezentacije Srbije, kao jedan od najiskusnijih igrača u timu, ima veliki uticaj na upravu. Imajući to u vidu, nije mu bio problem da nadležnima u Romi preporuči Gavrića.

Izvor Informera upućen u dešavanja oko Gavrićevog transfera kaže da su Rimljani već obavili preliminarne razgovore sa rukovodstvom Zvezde.

Gavrić je već neko vreme interesantan klubovima Serije A. Njihovi skauti procenili su da ima ogroman potencijal. Njegov menadžer Nikola Kolarov je, uz pomoć svog brata Aleksandra, uspostavio kontakt sa Romom. Aleksandra tamo izuzetno cene i planiraju da mu ponude funkciju u klubu kad reši da okonča igračku karijeru. Zbog toga su prihvatili njegov savet da pokušaju da angažuju Gavrića. Rimljani su već obavestili čelnike Zvezde da su zainteresovani za mladog fudbalera – objašnjav sagovornik Informera.

U Zvezdi se čak nadaju i da bi Roma bila spremna da plati i više od četiri miliona evra i da bi uplatila sav novac odmah. Ono što je sigurno je da će Gavrić ovog leta biti prodat jer crveno-beli moraju da zarade desetak miliona evra od transfera kako znaju i umeju.

– Jasno je da Gavrić trenutno nije formiran igrač i da ne bi bio standardan u Romi. Neko vreme bi svakako proveo na pozajmici u nekom slabijem italijanskom klubu. Ipak, od igrača Zvezde trenutno jedino on ima ozbiljne ponude. Klubu s „Marakane“ novac je preko potreban, tako da će na kraju morati da ga prodaju, kome god – naglašava izvor Informera.