PROBLEMI ZA ZVEZDIONG KLINCA: Trener ga SKLANJA van tima?!

Pored Joveljića u toj grupi su Marijan Ćavar, Nils Štendera, Lukas Farberger, Jabez Makanda Maleko i Janik Bruger, a na treninzima je i treći golman Feliks Vidvald

Trener Ajntrahta Adi Hiter neprijatno je iznenadio bivšeg napadača Crvene zvezde Dejana Joveljića.

Iskusni švajcarski stručnjak je za nemačke medije rekao da ne može da radi koncentrisano i maksimalno posvećeno ukoliko na treninzima ima 30 igrača i doneo odluku po kojoj će pojedini igrači trenirati odvojeno od ekipe.

Kako navodi Bild među njima je i Dejan Joveljić, koji je prošlu polusezonu proveo na pozajmici u Anderlehtu, gde je na pet mečeva postigao jedan gol, a kako je zvanično pojašnjeno u pitanju su igrači koji dugo nisu igrali.

Pored Joveljića u toj grupi su Marijan Ćavar, Nils Štendera, Lukas Farberger, Jabez Makanda Maleko i Janik Bruger, a na treninzima je i treći golman Feliks Vidvald.

Problem za Joveljića predstavlja činjenica da je u napadu Ajntrahta konkurencija jaka i da bi pored Andrea Silve, Basa Dosta i Goncala Pasijensije mladi srpski napadač teško dobio priliku da igra i zbog toga mu je rečeno da je najbolje da opet ode na jednogodišnju pozajmicu.